Vind gratis adgang til Universe resten af livet

13. april 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Universe lancerer i denne sæson en helt ny trofæjagts konkurrence til alle de besøgende.

Konkurrencen kører både i og udenfor parken og den bedste trofæjæger vinder adgang til Universe resten af livet.

Vinderen bliver fundet på sæsonens sidste åbningsdag, som er søndag den 21. oktober.

Det er i skolernes efterårsferie.

De besøgende kan også blive dagens trofæjæger og få et 3D printet trofæ med hjem.

“Vi har lavet trofæjagten for at vise vores besøgende alle de finurligheder parken indeholder. Den nye trofæjagt er for alle der har lyst, uanset alder. Hele familien kan gå på jagt sammen alt imens de leger sig igennem parken og de kan fortsætte jagten derhjemme”, siger projektleder Troels Nim Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at deltage i den unikke trofæjagt skal de besøgende downloade Universe appen og oprette sig med et brugernavn. Alle må deltage i konkurrencen og når de første 5 trofæer er fundet udløser det et lille 3D printet trofæ.

Vinderen er den deltager, der indløser flest trofæer. Så er en af de besøgende lige så skarp som parkens grundlægger, den geniale opfinder Mads Clausen, vil gæsten blive belønnet med adgang til hans park resten af livet. Har 2 eller flere deltagere indløst det samme antal trofæer, vil den, der har indløst flest tidligst i konkurrencen vinde den store guld billet med adgang til Universe resten af livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Aldrig har så mange af vores besøgende set Newtons æbletræ. Vi har heller ikke før set så mange voksne, der har leget sig igennem laserlabyrinten før. Det er fedt at spotte trofæjægerne, når de er på jagt og opdager andre trofæjægere, men det bedste bliver at kåre en vinder og overrække ”Guldbilletten”, der er gyldig til Universe resten af livet”, siger Troels Nim Andersen.

 

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...