Vinderen af Iværksætterprisen 2020 hentede kontanter hos ipnordic

23. februar 2021 Erhverv

Tirsdag formiddag var vinderen af Iværksætterprisen 2020, Poul Horn fra Horn Vinduer, på besøg hos ipnordics økonomidirektør, hvor målet var at veksle et skilt til 25.000 kroner om til kontanter.

“Det var tredje gang ipnordic var sponsor for Iværksætterprisen og på selve dagen blev der overrakt en stor check til vinderen. Som noget helt nyt, så kom de øvrige finalister også hjem med penge, fordi LY Copenhagen gav dem hver 5000 kroner”, siger Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service.

Prisvinder Poul Horns iværksætteridé er Air Flow Wall, som udnytter energi i huse bedre og billigere.

“Vi vil gerne være med til at skabe noget nyt og spændende lokalt. Det er derfor ipnordic for tredje gang kom med pengene til Iværksætterprisen”, siger økonomidirektør Leif Sørensen til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...