Vinderne i Vores Sønderborgs lotteri blev trukket

29. april 2022 Erhverv
Vinderen får sit rejsegavekort af Axel Nielsen
Vinderen får sit rejsegavekort af Axel Nielsen

Fredag aften stod Jesper Gloor på scenen på Rønhaveplads og sang på livet løs – og til hans store glæde kom der flere og flere, der lyttede til ham.

Klokken 20 kom citychef Axel Nielsen også på scenen og det var for at trække vinderne i påskelotteriet. Det var nemlig sådan, at man skulle være Rønhaveplads for at få præmierne udleveret.

“Den første vi trækker, det er vinderen af et rejsegavekort på 20.000 kroner fra Bravo Tours – og det er redaktøren fra SønderborgNYT, der trækker det”, sagde Axel Nielsen til den meget store forsamling, der var kommet for at høre, om deres numre blev råbt op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den glade vinder fik hurtigt banet sig vej gennem menneskemængden – og inden Axel Nielsen nåede at få hendes navn, så var hun væk igen.

Heldigvis var der Open by Night, hvor der var ekstra længe åbent i butikkerne, så der var rigtigt mange, der var på shoppetur.

Ud over hovedgevinsten, som var rejsegavekortet, så var der også gavekort fra Vores Sønderborg og gaver fra flere af butikkerne.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Tour de France, Sønderborg

Nu hænger Tourens farver over handelsgaderne i Sønderborg midtby

23. maj 2022 Tour de France

Søndag fik René Larsen, Allan Kreutz og Lukas Grøndahl Hansen fra Vollerup Elservice set Sønderborg lidt fra oven. De skiftedes til at stå i en lift og hænge udsmykning, Tour de France-paraplyer, op i Jernbanegade og Perlegade. “Vi bruger gerne vores søndag på opgaven og også gerne nogle hverdagsaftener, så vi generer andre mindst muligt. […]

Læs mere...