Vindmølleplanerne kan gå i stå onsdag

22. juni 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På Byrådsmødet onsdag kan vindmølleplanerne gå helt i stå i Sønderborg Kommune, fordi der kan være et flertal, der er imod opstilling af kæmpevindmøller.

Det seneste i vindmølledagen er, at Socialdemokraterne siger nej – selvom de i princippet bakker op om ProjectZero-strategien, der skal gøre Sønderborg CO2-neutral i 2029.

– Der kan opstilles vindmøller ved kysten, men det koster mindst 50 procent mere, siger ProjectZero-direktør Peter Rathje til Sønderborg Nyt. Spørgsmålet er, om nogen har lyst til at betale de ekstra penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række virksomheder står bag ProjectZeros initiativer og spørgsmålet er, om de ønsker at fortsætte samarbejde med et byråd, der skifter mening og laver aftaler om klimasatsninger om.

Når der skal stemmes om de næste VVM-undersøgelser onsdag, så ved vi, om Byrådet har mod til at spille superchancen med erhvervslivets velvilje. Et nej kan have en pris.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...