Vindmølleplanerne kan gå i stå onsdag

22. juni 2013 Erhverv

På Byrådsmødet onsdag kan vindmølleplanerne gå helt i stå i Sønderborg Kommune, fordi der kan være et flertal, der er imod opstilling af kæmpevindmøller.

Det seneste i vindmølledagen er, at Socialdemokraterne siger nej – selvom de i princippet bakker op om ProjectZero-strategien, der skal gøre Sønderborg CO2-neutral i 2029.

– Der kan opstilles vindmøller ved kysten, men det koster mindst 50 procent mere, siger ProjectZero-direktør Peter Rathje til Sønderborg Nyt. Spørgsmålet er, om nogen har lyst til at betale de ekstra penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

En række virksomheder står bag ProjectZeros initiativer og spørgsmålet er, om de ønsker at fortsætte samarbejde med et byråd, der skifter mening og laver aftaler om klimasatsninger om.

Når der skal stemmes om de næste VVM-undersøgelser onsdag, så ved vi, om Byrådet har mod til at spille superchancen med erhvervslivets velvilje. Et nej kan have en pris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...