Vinduespudseren har håndsprit med til de faste privat-kunder

31. marts 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Vinduespudser Thomas Hentze Jensen fra Sønderborg Vinduespolering mærker også Corona-krisen, hvor langt de fleste butikker har udskudt vinduespudsningen for at holde udgifterne nede.

“Heldigvis har jeg også privatkunder og hvis der er nogle af dem, der lige nu arbejder hjemmefra, der gerne vil have lettere ved at kigge ud af vinduerne, så skal de bare ring til mig på 6066 3907. Så kommer jeg og pudser vinduerne”, siger Thomas Hentze Jensen til SønderborgNYT.

Vinduespudseren kommer ikke tomhændet ud til faste og kkommende privatkunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min private abonnementkunder og også dem, der tegerner et abonnement i løbet af april får en lille flaske med håndsprit”, siger Thomas Hentze og tilføjer, der er mange – især ældre – der ikke er vant til at bruge håndsprit og som heller ikke har mulighed for at købe det.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

22. maj 2024 Politik, Sønderborg

Nu kan kommunen igen hjælpe projekter med mellemfinansiering

22. maj 2024 Politik

På Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag, blev det blandt andet besluttet, at kommunen igen skal tilbyde mellemfinansiering til lokaleprojekter, der har fået tilsagn om støtte. ”Vi er i den situation, at det igen er muligt at hjælpe, så er der lokale projekter, som har fået tilsagn og støtte fra eksempelvis LAG, så skal de endelig […]

Læs mere...