Vinhandler: Supermarkeder skal nok klare sig – så støt de små butikker

19. marts 2020 COVID-19

Hvis du skal have en flaske god vin, så kan det være en rigtig god idé at købe den hos en vinhandler og ikke i et varehus. De varer, som ikke kan købes i mindre butikker, kan man hente i supermarkederne.

Det mener Henning Petersen fra Vinspecialisten.

“Her i min lille butik betyder hver eneste solgt flaske noget, mens en flaske vin ikke tæller meget i det samlede salg i et supermarked”, siger Henning Petersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er brug for, at lokalsamfundet står sammen og bakker op om de lokale butikker og virksomheder, hvor ejeren er helt afhængig af de penge, der kommer ind.

Vi skal huske hygge

Rundt omkring i hjemmene sidder der mennesker, som ikke kan komme på arbejde. Enten er de blevet opfordret til ikke at gå ud – eller også er deres arbejdsplads lukket ned.

“Og selvom det er svært, så skal vi huske at hygge os med familien. Folk kan ringe på 7442 5955 bestille en flaske vin eller noget rigtigt godt chokolade, så kommer jeg og stiller det udenfor døren, siger vinhandleren.

Henning Petersen synes, det er svært at sige noget fornuftigt om Corona-krisen.

“Det er svært, fordi ikke kender til det, der sker lige nu. Vi har ikke prøvet det før”, siger han. Der er nogle mennesker, som han tænker rigtigt meget på:

“Og det er de ansatte på sygehusene. Hvor er det godt, vi har dem”, siger han.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk