Vinspecialisten guider dig til de helt rigtige nytårsbobler

28. december 2018 Erhverv

Vinspecialisten i Perlegade i Sønderborg har et fint udvalg af bobler til nytårsaften.

“Vi har selvfølgelig rigtig champagne, hvor der er en, der er glimrende til kransekagen og andre til velkomsten og forretten”, siger Anna Liv Larsen fra Vinspecialisten. Det specielle med ‘rigtig’ champagne er, at vinene kommer fra Champagne-distriktet.

“Vi har også flere moussende vine, altså vine med bobler, og de er fremstillet præcis som man gør i Champagne-distriktet”, siger Anna Liv Larsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tænker du, at det kunne være fint med bobler til dine nytårsgæster, så kig indenfor hos Vinspecialisten og lad personalet guide dig frem til de helt rigtige flasker.

“Vi kan også byde på an dansk vin med bobler – og det er faktisk rigtig god”, siger Anna Liv Larsen, der såt klar til at dele ud af sin ekspertviden om de flydende varer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...