Vinspecialisten guider dig til de helt rigtige nytårsbobler

28. december 2018 Erhverv

Vinspecialisten i Perlegade i Sønderborg har et fint udvalg af bobler til nytårsaften.

“Vi har selvfølgelig rigtig champagne, hvor der er en, der er glimrende til kransekagen og andre til velkomsten og forretten”, siger Anna Liv Larsen fra Vinspecialisten. Det specielle med ‘rigtig’ champagne er, at vinene kommer fra Champagne-distriktet.

“Vi har også flere moussende vine, altså vine med bobler, og de er fremstillet præcis som man gør i Champagne-distriktet”, siger Anna Liv Larsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tænker du, at det kunne være fint med bobler til dine nytårsgæster, så kig indenfor hos Vinspecialisten og lad personalet guide dig frem til de helt rigtige flasker.

“Vi kan også byde på an dansk vin med bobler – og det er faktisk rigtig god”, siger Anna Liv Larsen, der såt klar til at dele ud af sin ekspertviden om de flydende varer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Døren åbnes og Energistyrelsen går videre med Lillebælt Syd Vindmøllepark

20. marts 2023 Erhverv

Så kom den gode nyhed: Energistyrelsen genoptager sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark. “Jeg er rigtig glad for, at fornuften har sejret, så sagsbehandlingen af Lillebælt Syd Havvindmøllepark kan fortsætte. Det har været en helt uforståelig pause i en i forvejen lang proces, men nu kan vi endelig komme videre, og jeg håber at projektet senere […]

Læs mere...