Violinerne jammer i Gråsten Slotskirke

5. maj 2017 Kultur

Lørdag den 20. maj genklinger Gråsten Slotskirkes blå hvælvinger af vilde violintoner, når den dansk-tyske musikfestival folkBALTICA åbner dørene til anderledes klange i kirkerummet.

På programmet står først Kimberley Fraser og Aaron Lewis, hvis fingersnilde på strygeinstrumenterne kunne have givet koncerten undertitlen “Flyvende fingre”. Sammen med duoen Fromseier/Hockings tryllebinder de nemlig publikum i musik og sang. Fraser er opvokset på Cape Breton, som er en canadisk ø med en rig og levende violintradition i Nova Scotia. Allerede fra barnsben lærte hun at spille violin og klaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten andel del er danske Fromseier & Hockings. Violinist og sanger Ditte Fromseier har sammen med sin makker, guitarist Sigurd Hockings, rejst verden rundt. De har humor, indfølingsevne og varme – og de inviterer deres publikum ind i en verden fyldt med musik.

Koncerten i Gråsten Slotskirke begynder klokken 15.

Billet koster 150 kroner i forsalg på folkbaltica.dk eller 170 kroner i døren.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...