Virksomheden SIM-TEC i Nordborg har skiftet ud i bestyrelsen

12. marts 2023 Erhverv

Ved generalforsamlingen forleden er der fortaget en udskiftning i bestyrelsen i SIM-TEC på Nordals.

”Ejgil Jacobsen ønskede ikke at genopstille, hvilket jeg har fuld forståelse for. Han har været med på SIM-TEC-rejsen fra starten, altså næsten 15 år, og med sine 82 år er det tid til at trække sige lidt tilbage og nyde livet lidt mere”, siger ejeren, Jimmy Søndergaard Simonsen, i en pressemeddelelse.

Det er utænkeligt, at Ejgil Jacobsen kommer til at kede sig, fordi han er en meget aktiv mand, som er engageret i lokalsamfundet og i et utal at foreninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg skylder Ejgil Jacobsen tusind tak for hans indsats i SIM-TEC, der er ingen tvivl om at han har været en kæmpe kapacitet i bestyrelsen med sine over 40 års erfaring fra bankverden – både som privatkundechef og erhvervsrådgiver – og ikke mindst hans lokalkendskab”, siger Jimmy Søndergaard Simonsen.

”Jeg er heller ikke i tvivl om, at – især under Finanskrisen – var Ejgil Jacobsen en god støtte i bestyrelsen med sine erfaringer fra bankverdenen”.

Yngre mand i bestyrelsen   

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremtiden kræver nye kræfter og derfor er Jimmy Søndergaard Simonsen også glad for, at han – med en vis stolthed – kan fortælle, at hans søn, maskinmester Nicklas Simonsen, træder ind i bestyrelsen. Nicklas Simonsen kommer med sin maskinmester-uddannelse og erfaringer som teknisk chef på Carlsberg, men også sit unge syn på ledelse.

”Han kommer med kompetencer, som jeg ikke er i tvivl om, at vi har brug for i den fremtidige udvikling og strategi i SIM-TEC, en udviklings- og strategiproces, som vi satte i gang – med overskriften ’SIM-TEC ApS om 5-10 år’ – på generalforsamlingen”, siger Jimmy Søndergaard Simonsen, der også er aktiv i Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiker-ord

”Som lokalpolitikker mener jeg, det er vigtigt at vi har erhvervsudvikling i hele kommunen, også på Nordals. Derfor er det også vigtigt, at den kommende kommuneplan, der er ved at blive lavet, også bliver langt arealer ud til erhverv på Nordals, hvilket der er mangel på”, siger Jimmy Søndergaard Simonsen, som sidder med i Byrådet, hvor han er en del af Venstre.

”Som mange ved, så bliver der satset meget på turisme og vores fantastiske natur på Nordals, hvilket der også skal, men der skal også være rum og plads til den industri, der har været med til at skabe de lokale rammer og værdier vi har i dag”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...