Virksomheder kan bruge Touren som et vindue til verden

12. februar 2022 Erhverv

Fra den 23. marts og de efterfølgende 100 dage bliver Sønderborg mere og mere gul – og det hele skal kulminere i et brag af en oplevelse, når verdens bedste cykelryttere og verdens største cykelløb kommer til Sønderborg.

“Det er den største begivenhed nogensinde i Sønderborg Kommune og vi kan glæde os over, at arrangørerne af Tour de France har valgt Sønderborg som målby og vi kan samtidig glæde os over, at cykelbegivenheden betyder, at endnu flere bemærker Sønderborg”, sagde borgmester Erik Lauritzen forleden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det med at blive bemærket er også vigtigt for virksomheder og butikker i kommunen – de har en virkelig god mulighed for at vise sig frem.

“Vækstrådet har haft et arrangement, hvor virksomhederne blev inspireret til at vise sig frem og så har Erhvervsservice haft virksomheder, der allerede handler med franske firmaer, til at fortælle om de fordele og ulemper, der ligger i samarbejdet”, siger Sønderborg Kommunes Tour-tovholder, Bente Blenstrup til SønderborgNYT.

Der er regler for brug af navnet ‘Tour de France’ og regler for brugen af de officielle logoer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men er der nogle virksomheder, som er i tvivl om reglerne, så kan de henvende sig til Erhvervsservice, der vil hjælpe med at få klar besked fra Tour-ledelsen”, siger Bente Blenstrup og tilføjer:

“Der er nogle ting, som man ikke må, men der er rigtigt meget, som vi må – og med lidt fantasi er det muligt at få et vindue til verden”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...