Virksomheder og butikker kan hente gratis Tour de France-udsmykning

18. januar 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Tour de France kommer til Danmark fra den 1. juli til 3. juli og det skal fejres med et brag af en gul folkefest. Derfor er der udviklet et grafisk City Dressing-univers af produkter med alt fra plakater, beachflag og folieklæb til butiksvinduer, til postkort og roll-ups til hotel-lobbyen, som alle virksomheder, hoteller, butikker med flere i hele Danmark nemt og helt gratis kan dykke ned i og folde ud i deres Tour-udsmykning.

Den franske løbsorganisation, håber, at de danske virksomheder, foreninger, hoteller, restauranter og andre vil tage godt imod City Dressing Toolkittet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toolkittet ligger tilgængeligt her på letourcph.dk

Grand Départ Copenhagen Denmark City Dressing Toolkittet gør det muligt for alle virksomheder i hele Danmark, som ikke er officielle partnere eller sponsorer, at deltage i Tour de France-fejringen.

Toolkittet er udviklet af Københavns Kommune i samarbejde med den franske løbsorganisation A.S.O.

Toolkittet kan anvendes af alle ikke-officielle partnere på tværs af hele Danmark. Det er gratis at anvende, men udgifter til tryk samt op- og nedtagning afholder man selv.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...