Virksomhedsejer: Overvejer du at stemme på Venstre – så tænk dig godt om

19. november 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Virksomhedsejer Thorben Jensen, ipnordic & DET GAMLE RÅDHUS, Gråsten, skriver:

Overvejer du at stemme på Venstre i Sønderborg?

Nærmere bestemt borgmesterkandidat, Peter Hansen, Venstre Sønderborg, så tænk dig godt om.

Jeg har drevet virksomhed i Sønderborg Kommune de seneste par år, og har været meget glad for den positive udvikling der har været i Sønderborg-området, hvilket har smittet af på alle.

Vi har et byråd med folkevalgte politikere, som i de senere år har gjort det godt, og fået gennemført nogle nye tiltag som har sat fokus på lokalområdet, bl.a. den succesfulde spejderlejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thorben Jensen sikrede 50 arbejdspladser, da han åbnede DET GAMLE RÅDHUS.

Jeg har selv haft samarbejde med Sønderborg Kommune, da vi kom i pladsmangel i Gråsten og begyndte at kikke os om efter nye bygninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kontaktede Sønderborg Kommune og borgmester Erik Lauritzen kom kort efter retur med et forslag om at købe Gråsten Rådhus, fordi kommunen ønskede at flytte de kommunale arbejdspladser fra Gråsten til Sønderborg for at samle tropperne, og hvis vi kunne fylde rådhuset med nye  medarbejdere, var det jo en win-win situation.

Kort efter blev der afholdt en offentlig udbudsrunde, som vi vandt med vort bud på 1 million kroner. Der var INGEN andre der havde vist interesse for rådhuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Hansen på banen

Borgmesterkandidat, Peter Hansen kom længe efter aftalen var på plads med følgende udtalelse:

“Da vi i byrådet accepterede at sælge gamle Gråsten Rådhus på særdeles favorable vilkår for køberen, gjorde vi det, fordi vi gerne ville støtte udviklingen af arbejdspladser i Gråsten. Da vi blev bekendt med, at der skulle være både hotel og restaurant, var vi nogle, der var overraskede, da det ikke var det vi var blevet fortalt. Det kunne jo godt opfattes som konkurrenceforvridende i forhold til de andre lokale restauratører i byen.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ville ønske, at borgmesterkandidat, Peter Hansen ville sætte sig ind i tingene, inden han udtaler sig til pressen.

Vi købte rådhuset for 1 million kr. En bygning der næsten ikke var rørt ved, siden den blev opført i 1953.

Vi lod bygningerne renovere for et tocifret millionbeløb, og har skabt et sted som gæstes af flere tusinde turister hvert år – som gør brug af hotellet og restauranten. Stedet har desuden udviklet sig til en arbejdsplads med flere end 50 nye jobs i form af restaurant & hotel DET GAMLE RÅDHUS.

Artiklen fortsætter under annoncen

En del af lokalerne huser derudover kontorer for ipnordic’s bogholderi.

Kommunen gave alle tilladelserne

Jeg forstår ikke borgmesterkandidat Peter Hansens overraskelse over, at vi har lavet hotel & restaurant i Gråsten, idet vores projekt er blevet godkendt af Sønderborg Kommune, hvilken han selv er en del af. Vi har søgt, og fået, samtlige tilladelser der skal til for at drive restaurant og hotel samt spiritusbevilling, så hvordan kan det komme bag på ham?

Dertil skal nævnes, at vi oprindeligt ikke havde nogen interesse i at drive restaurant i byen, men da ingen af de andre adspurgte lokale restauratører var interesserede i at lave frokost til de ansatte i ipnordic, valgte vi at lave vores eget sted, som vi selvfølgelig åbnede for offentligheden.

Tom Holden: Thorben Jensen er hobby-restauratør

Vi har villet Gråsten by siden vi kom hertil, og derfor er vi blevet meget overraskede over den modstand, vi har mødt fra Venstre i Sønderborg.

Tom Holden kalder DET GAMLE RÅDHUS en ‘hobby-restarant.

Byrådsmedlem ,Tom Holden Jensen, også fra Venstre i Sønderborg, har bl.a. offentligt udtalt “… Derfor er det også bare virkelig ærgerligt når en “hobby-restauratør”, der ikke skal leve af det, ødelægger det gode initiativ og gå-på-mod hos de der skal!”

 Hvis nogen skulle være i tvivl, så er godt 50 arbejdspladser, hotel, restaurant, konferencefaciliteter og en enorm investering i bygningerne, ikke en hobby-virksomhed i mine øjne. Men det er det åbenbart i nogle Venstre-politikeres øjne.

Jeg er blevet meget overrasket og ked af, at Venstre er gået så personligt efter mig og min virksomhed.

De fleste andre politiske partier i Sønderborg har været glade for at følge den udvikling, der er sket i min virksomhed. Siden vi kom til Sønderborg Kommune er virksomhederne vokset fra ca. 50 til over 160 ansatte.

Der er gode politikere

Sønderborg Kommune har et byråd og en borgmester, som har skabt resultater. Der sidder politikere fra de fleste partier, og samlet set, ser vi et byråd og en administration, som gør alt for at fremme virksomhedernes initiativer.

Jeg ville være ked af at se borgmesterkandidat, Peter Hansen, ødelægge denne fremgang med sine smålige udtalelser, uden at han tager sig tid til at sætte sig ordentligt ind i tingene. Lidt ordentlighed havde været på sin plads.

Læs hele borgmesterkandidat, Peter Hansens kommentar HER

Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby, Venstre, har tidligere gæstet min virksomhed, og jeg har været meget imponeret over hendes arbejde.

Venstre gør på landsplan mange gode ting, men jeg undrer mig over den opførsel, nogle af Venstre’s medlemmer udøver i Sønderborg.

Stem på de seriøse

Stem på de politikere som sætter sig ind i tingene og tager sig tid til at snakke med borgerne og virksomhederne, i stedet for de politikere som kun går efter overskrifterne, og ønsker at kvæle initiativer.

Normalt har jeg ingen holdning til politik, men efter det jeg har oplevet, kan jeg ikke anbefale borgmesterkandidat, Peter Hansen til borgmesterposten i Sønderborg.

Jeg ønsker alle et godt valg,

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...