Vis et billede af Corona-frisurerne og vind en klipning til hele familien

17. april 2020 Erhverv

KONKURRENCEN ER SLUT ! Vinderen er fundet og får direkte besked.

Lars og Lena Kragh Schmidt, der ejer Park By MENS CUT på Rådhustorvet i Sønderborg, tilbyder en gratis klipning til den familie – far, mor og op til tre børn – der vinder lodtrækningen i en konkurrence, hvor der skal vises Corona-frisurer. Du finder konkurrencen på SønderborgNYTs Facebookside.

Hvis du vil deltage i konkurrencen, så skal I vise Jeres Corona-frisurer på et gruppebillede, som I lægger ind i kommentarfeltet under artikel på SønderborgNYTs facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

De heldige vindere, som udtrækkes mandag formiddag, kontaktes direkte af Park by MENS CUT.

Konceptet hos Park by MENS CUT er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold og blandt andet kan personalet komme på kurser hver måned og på den måde blive ved med at lære nye teknikker og få inspiration.

”Bæredygtighed ligger os meget på sinde og med Park Styling kan vi gøre ord til handling. Desuden kan vi mærke, at vi er blevet en del af et stærkt netværk med dygtige frisører rundt om i landet. Vi kan give hinanden sparring og gode råd uden at være i direkte konkurrence med hinanden og det gavner os alle sammen”, siger Lars Krag Schmidt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...