Visselulles Vinbar har ansat vinekspert Pernille Jørgensen

21. maj 2021 Erhverv

Kristian Lykke-Krogh, som er vært i Visselulles Vinbar i Sønder Havnegade, er rigtig glad for, at det lykkedes ham at ansætte Pernille Jørgensen, som har en virkelig stor viden om vine og erfaringer fra restaurationsbranchen.

“Efter jeg blev udlært tjener, har jeg været i London i fire år og det var derovre, jeg tog sommelier-uddannelsen og nu er jeg i gang med overbygningen, masteruddannelsen”, siger Pernille Jørgensen til SønderborgNYT. Sommelier-uddannelsen findes flere steder og der er forskellige niveauer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke alene i London, Pia Jørgensen har høstet erfaringer. Hun har også været på Hotel Baltic og Dyvig Badehotel.

Pernille Jørgensen, som bor midt i Sønderborg by, fortæller, hun i flere år har interesseret sig for vin.

“Og så er det rigtigt dejligt at være på Visselulles Vinbar, hvor mange af gæsterne gerne vil høre om de vine, som vi byder på – og har en gæst en yndlingsvin, så kan jeg fortælle, hvilke vine han eller hun også vil synes om”, siger vineksperten og tilføjer, at en tjener og en sommelier skal guide gæsten til gode smagsoplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var oprindeligt tanken at Pernille Jørgensen skulle være startet i Visselulles Vinbar ved årsskiftet, men det satte nedlukningen en stopper for.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...