Vivi Dybdal Larsen bliver leder af Augustenborg Dagtilbud

4. maj 2021 Augustenborg
Vivi Dybdal Larsen. Foto: Sønderborg Kommune
Vivi Dybdal Larsen. Foto: Sønderborg Kommune

De tre nuværende børnehaver i Augustenborg, Kernehuset, Bro Børnehus og Børnehaven Augusta, smelter sammen til et nyt, moderne dagtilbud i Augustenborg i Kettingfløjen ved Augustenborg Skole og det åbner i foråret 2022.

Som en del af processen med det nye, fælles dagtilbud er Vivi Dybdal Larsen udpeget som daglig pædagogisk leder af Augustenborg Dagtilbud og hun står nu i spidsen for sammenlægningen af de tre nuværende dagtilbud i Augustenborg til ét.

”Jeg er beredt på en proces med spændende udfordringer, når man samler tre værdisæt og tre kulturer til én. Nu skal der gang i visionerne for det daglige arbejde i det nye dagtilbud, og her skal vi høre personalets tanker og ønsker”, siger Vivi Dybdal Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi skal skabe noget sammen og der vil opleves forandringer for alle. Jeg forventer, at alle bidrager positivt til det nye samarbejde, så vi vil lykkes med at skabe et fælles, solidt pædagogisk fundament med gode og relevante værdier.  Jeg glæder mig til denne proces”.

I det fælles dagtilbud i Augustenborg by bliver der plads til i alt 120 børn, som kommer til at bestå af 30 vuggestuebørn og 90 børnehavebørn. Børnene fordeles på to vuggestuegrupper og fire-fem børnehavegrupper og for at få et tæt samarbejde med dagplejen, så placeres dagplejens gæste- og legestuefunktion centralt i det nye dagtilbud.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...