Vollerup Elservice pynter handelsgaderne farverigt op

28. juni 2020 Erhverv

Søndagen bruger håndværkere fra Vollerup Elservice på at pynte handelsgaderne i Sønderborg op.

“Her i Jernbanegade pynter vi med farverige paraplyer og i Perlegade skal den traditionelle ringriderpynt op”, sagde en af elektrikerne til SønderborgNYT.

Uanset hvor meget der pyntes op med ringriderbannere, så er der altså ingen ringridning i år, men herrefrokosten vil man under ingen omstændighed gå glip af.

Herrefrokost – mange bække små

Tanken er, at rigtigt mange herrer samles omkring en masse frokostborde, som kan være på restauranter, i private haver eller hjem – og også i virksomheder. På den måde festes der i mindre grupper og helt efter Corona-reglerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herrefrokosten bliver i år live-transmitteret på en måde, så der også bliver transmission fra de forhåbentlig mange frokoster, der samtidigt finder sted rundt om i Sønderborg-området.

Live-sendingen fra frokosten er planlagt til godt to en halv time og undervejs vil der være transmissioner fra omkring 25 frokostarrangementer rundt om i oplandet og 4-5 af frokostarrangementerne vil få besøg af Ringriderfestens ‘Hjælpepakkebil’, der medbringer kolde øl, snaps og gin tonic sponseret af lokale leverandører.

Artiklen fortsætter under annoncen

Meld jer til

Vil du invitere til herrefrokost i din have, dit sommerhus, på arbejdspladsen, på en restaurant eller hjemme i stuen og få mulighed for at få dit arrangement livetransmitteret, skal du senest den 6.juli tilmelde dig på Ringriderfestens hjemmeside.

”Vi skal synge, vi skal lytte til taler fra teltet og se klip fra de seneste års store, sjove, fantastiske taler, vi hører kanonen gå af, når vi siger skål. Ja, vi følger konceptet og transmitterer det ud til de virtuelle frokostdeltagere, der kan følge med på telefon, iPad, computer eller tv. Vi håber mange tager tilmelder sig og er med til at gøre frokosten 2020 til en helt speciel begivenhed. Og så får damerne jo for første gang nogensinde lov til at kigge med”, siger Ringriderfestens formand, Jes Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT sendte direkte tv fra dagens pressemøde, som du kan se.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...