Vores Sønderborg har bestemt der skal være julelys i gaderne

19. september 2022 Erhverv

Der bliver tændt julelys i gader i de tre handelsbyer, så der er en hyggelig julestemning, når der  juleshoppes

Formændene i de tre handelsbyer Gråsten, Nordborg og Sønderborg, har på et møde i dag, mandag, besluttet, at der i år vil blive sat julebelysning i byerne, men at det vil være med en stærkt reduceret tid – i forhold til tidligere år – at lysene vil være tændt.

”Vi følger naturligvis eventuelle yderligere begrænsninger der måtte komme fra myndighederne, men indtil videre er det vores ønske at fastholde den stemning julelyset giver i byerne, men så blot i kortere tid i forhold til at holde det tændt”, siger citychef Axel Nielsen fra Vores Sønderborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det forholder sig sådan, at de tre byer stort set kun anvender julebelysning der er baseret på LED, så det er ikke forbundet med et stort strømforbrug at tænde julelysene i begrænset omfang.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...