Vores Sønderborg: Mange små successer viser vi er på rette vej

8. september 2021 Erhverv

I Vores Sønderborg har vi rystet posen og generalforsamlingen bliver derfor holdt i SKAAL her på Rådhustorvet, sagde formand Rikke Torré og fortalte så, at foreningens medlemmer har meget at glæde sig over.

“Vores Kongelig Jul blev en succes, mange fik glæde af Click & Collect og der er et rigtigt godt samarbejde med handelstandsforeningerne i Gråsten og Nordborg, som udvikler handlen i alle tre byer og så havde en række butikker virkelig stor succes med liveshopping i samarbejde med SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortalte videre, der har været glæde blandt kunderne over Dragefestivallen, Markedsdage og Europæisk Marked på Rønhaveplads.

“Der er hængt vandkander op, fordi Vores Sønderborg har sået nogle frø – og de skal have vand”, sagde Rikke Torré og nævnte så, at butikkerne har haft glæde af de mange turister, som har været i Sønderborg i løbet af sommeren.

“Og Alsik trækker også nye besøgende til byen. Nogle af dem kommer hertil med vandflyver”, sagde formand Rikke Torré i sin beretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvickly Sønderborg fik en stor tak for 100.00 kroner, som blev givet i rabat ved køb af gavekort, som kunne bruges i Vores Sønderborgs butikker.

“Og så vil jeg takke kommunens udvalg for Kultur, Idræt, Turisme og Handel, fordi de altid viser velvilje”.

Vores Sønderborg har også bemærket, der nu blot er tre ledige butikslokaler i Perlegade.

“Samtidig har vi et Center Øst, som virkelig vokser, så vi er rette vej”.

I bestyrelsen skal Nicolai Dupont Heidemann overtage kommunaldirektør Tim Hansens stol. Martin Lindgren Dokkedahl ønskede ikke genvalg til bestyrelsen, men erstattes af nyvalgte Bastian Dieter Jessen fra Grafisk Arbejde. Ny i bestyrelsen er også Henrik Kock Clausen fra Sønderborg Vækstråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...