Vores Sønderborg vil fejre jul med færre lys i gaderne

14. september 2022 Erhverv

I Vores Sønderborgs bestyrelse er der ingen tvivl om, at der skal jules i butiksgaderne på en anden måde end i de tidligere år.

“Vi er enige om, at vi skal gøre, hvad vi kan for, at det bliver hyggeligt at julehandle og vi er også enige om, vi skal spare på strømmen. Det betyder, at der ikke kommer så meget lys i gaderne, som vi tidligere har haft”, siger Rikke Torré, der er formand for Vores Sønderborg.

Bestyrelsen i Vores Sønderborg har været samlet onsdag morgen, hvor julen var på bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der kan jules på mange andre måder end ved at tænde en masse lys og nu vil vi bruge tid på at overveje, hvad vi vil gøre”, siger Rikke Torré til SønderborgNYT og tilføjer:

“I julebelysningen bruges der LED-lys og det koster ikke alverden at tænde det, men i en tid hvor alle kæmper med elregningerne, så ville det være et forkert signal, at vi bare lyser byen op”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...