VU Sønderborg stormer frem

23. august 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler
Frederik Schjøth og Nicolai Bøttkjær. Foto: VU

Frederik Schjøth og Nicolai Bøttkjær. Foto: VU

Pressemeddelelse:

Torsdag den 21. august holdt Venstres Ungdom i Sønderborg en ekstraordinær generalforsamling, og der var rigeligt at klappe af, da den afgående formand, Andreas Olesen, havde givet sin beretning for det forgangne år. VU Sønderborg er gået frem i antal medlemmer, og fortsat flere melder sig på banen for at gøre en aktiv indsats i foreningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Olesen valgte at give stafetten videre til nye kræfter, og generalforsamlingens nyvalgte, Nicolai Bøttkjær, siger:

  • Det går rigtig godt, og vi kan mærke en stor interesse for både VU og Venstre. Den røde regering gør intet godt for Danmark, men vi kan tydeligt mærke dens eksistens på antallet af nye medlemmer, der vil tage kampen op mod det Forbudsdanmark, som regeringen repræsenterer.

Nicolai er 18 år, opvokset og bosat i Dybbøl og læser til dagligt på Sønderborg Statsskole:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg glæder mig til at gribe fat, hvor Andreas Olesen slap, og der er absolut noget at leve op til. Med den ny bestyrelse er jeg dog ikke i tvivl om, at det kommende år byder på flere nye medlemmer og masser af spændende aktiviteter.

Generalforsamlingen valgte desuden Frederik Schjøth som næstformand og Mette Edslev som kasserer. Den øvrige bestyrelse består af Christine Skylvad, Jens Lehmann, Simon Bøttkjær og Cecilie Clausen