VUC Erhverv så dagens lys

7. november 2013 Erhverv
Onsdag eftermiddag blev VUC Syds nyeste skud på stammen – VUC Erhverv – indviet på Jyllandsgade i Sønderborg. Lokale virksomhedsrepræsentanter og interesserede borgere mødte op for at se de nye lokaler og høre mere om, hvad VUC Erhverv kan tilbyde.
Det nye undervisningstilbud fra VUC Syd er et tilbud målrettet virksomheder, som ønsker at give deres medarbejdere et kompetenceløft inden for en række forskellige fagområder, herunder Forberedende Voksen Undervisning i dansk eller matematik samt specielle fag som kommunikation, it, psykologi, samfundsfag eller formidling. Det kan også være ordblindeundervisning.vuc
Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med Jobcentret i Sønderborg vil VUC Erhverv også tilbyde fleksible og individuelt tilpassede forløb til unge mellem 18 og 29 år, der modtager kontanthjælp. Forløbet hedder iGo og har til formål at få klarlagt de unges personlige, faglige og almene forudsætninger og give dem redskaberne til at komme videre i uddannelse eller arbejde.
Den nye afdeling på Jyllandsgade tilbyder ud over de virksomhedsrettede forløb også kurser, som er målrettet borgere, herunder iPad kurser, forældrematematik, ordblindeundevisning samt formidling, samarbejde og kommunikation for foreningsfolk.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...