VUC Erhverv så dagens lys

7. november 2013 Erhverv
Onsdag eftermiddag blev VUC Syds nyeste skud på stammen – VUC Erhverv – indviet på Jyllandsgade i Sønderborg. Lokale virksomhedsrepræsentanter og interesserede borgere mødte op for at se de nye lokaler og høre mere om, hvad VUC Erhverv kan tilbyde.
Det nye undervisningstilbud fra VUC Syd er et tilbud målrettet virksomheder, som ønsker at give deres medarbejdere et kompetenceløft inden for en række forskellige fagområder, herunder Forberedende Voksen Undervisning i dansk eller matematik samt specielle fag som kommunikation, it, psykologi, samfundsfag eller formidling. Det kan også være ordblindeundervisning.vuc
Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med Jobcentret i Sønderborg vil VUC Erhverv også tilbyde fleksible og individuelt tilpassede forløb til unge mellem 18 og 29 år, der modtager kontanthjælp. Forløbet hedder iGo og har til formål at få klarlagt de unges personlige, faglige og almene forudsætninger og give dem redskaberne til at komme videre i uddannelse eller arbejde.
Den nye afdeling på Jyllandsgade tilbyder ud over de virksomhedsrettede forløb også kurser, som er målrettet borgere, herunder iPad kurser, forældrematematik, ordblindeundevisning samt formidling, samarbejde og kommunikation for foreningsfolk.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...