VUC: HF-eksamen med Design og Teknologi

12. december 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

VUC Syd i Sønderborg udbyder fra august en helt ny hf-linje kaldet Design og Teknologi hf. Her er fokus lagt på en tydelig kobling mellem den teori, man lærer i matematik, fysik, kemi, biologi og geografi samt design – og hvordan det bruges i praksis.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en uddannelse, der er tilrettelagt, så man lærer at identificere og løse teknologiske og naturvidenskabelige problemstillinger og sætte dem i relation til samfundet. Kursisterne trænes i at tænke i samarbejde, i kreative løsninger og i at handle og formidle, siger VUC Syd vicedirektør Laila Emiliussen.

Målet med undervisningen er en hel hf-uddannelse, der kan bringe kursisterne videre mod de fremtidsdrømme, der måske kredser om videre uddannelse indenfor ingeniørfaget, bygningskonstruktør, bygningstekniker, designteknolog eller måske datamatiker, laborant eller andre naturvidenskabeligt rettede uddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...