VUC: HF-eksamen med Design og Teknologi

12. december 2013 Erhverv

VUC Syd i Sønderborg udbyder fra august en helt ny hf-linje kaldet Design og Teknologi hf. Her er fokus lagt på en tydelig kobling mellem den teori, man lærer i matematik, fysik, kemi, biologi og geografi samt design – og hvordan det bruges i praksis.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en uddannelse, der er tilrettelagt, så man lærer at identificere og løse teknologiske og naturvidenskabelige problemstillinger og sætte dem i relation til samfundet. Kursisterne trænes i at tænke i samarbejde, i kreative løsninger og i at handle og formidle, siger VUC Syd vicedirektør Laila Emiliussen.

Målet med undervisningen er en hel hf-uddannelse, der kan bringe kursisterne videre mod de fremtidsdrømme, der måske kredser om videre uddannelse indenfor ingeniørfaget, bygningskonstruktør, bygningstekniker, designteknolog eller måske datamatiker, laborant eller andre naturvidenskabeligt rettede uddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...