VUC: HF-eksamen med Design og Teknologi

12. december 2013 Erhverv

VUC Syd i Sønderborg udbyder fra august en helt ny hf-linje kaldet Design og Teknologi hf. Her er fokus lagt på en tydelig kobling mellem den teori, man lærer i matematik, fysik, kemi, biologi og geografi samt design – og hvordan det bruges i praksis.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en uddannelse, der er tilrettelagt, så man lærer at identificere og løse teknologiske og naturvidenskabelige problemstillinger og sætte dem i relation til samfundet. Kursisterne trænes i at tænke i samarbejde, i kreative løsninger og i at handle og formidle, siger VUC Syd vicedirektør Laila Emiliussen.

Målet med undervisningen er en hel hf-uddannelse, der kan bringe kursisterne videre mod de fremtidsdrømme, der måske kredser om videre uddannelse indenfor ingeniørfaget, bygningskonstruktør, bygningstekniker, designteknolog eller måske datamatiker, laborant eller andre naturvidenskabeligt rettede uddannelser.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...