VUC: HF-eksamen med Design og Teknologi

12. december 2013 Erhverv

VUC Syd i Sønderborg udbyder fra august en helt ny hf-linje kaldet Design og Teknologi hf. Her er fokus lagt på en tydelig kobling mellem den teori, man lærer i matematik, fysik, kemi, biologi og geografi samt design – og hvordan det bruges i praksis.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Til sommer starter første hf-klasse, der får special viden indenfor design og teknologi.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en uddannelse, der er tilrettelagt, så man lærer at identificere og løse teknologiske og naturvidenskabelige problemstillinger og sætte dem i relation til samfundet. Kursisterne trænes i at tænke i samarbejde, i kreative løsninger og i at handle og formidle, siger VUC Syd vicedirektør Laila Emiliussen.

Målet med undervisningen er en hel hf-uddannelse, der kan bringe kursisterne videre mod de fremtidsdrømme, der måske kredser om videre uddannelse indenfor ingeniørfaget, bygningskonstruktør, bygningstekniker, designteknolog eller måske datamatiker, laborant eller andre naturvidenskabeligt rettede uddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...