VUC sætter alle bygninger til salg

16. december 2018 Erhverv

Massive økonomiske problemer på VUC Syd får nu skolen til at sætte alle sine bygninger til salg i en af de kommende dage.

Det sker i bund og grund et forsøg på at få en bedre økonomi, siger formand for det midlertidige styre på VUC Syd, Laust Joen Jacobsen.

“VUC Syd er i den ulykkelige situation, at der er alt for få kursister på alt for mange kvadratmeter. Det gør det nødvendigt at øge antallet af kursister, men det er også nødvendigt at sælge nogle bygninger”, siger Laust Joen Jacobsen til DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Million-underskud

Det midlertidige styre på VUC Syd har vurderet, at skolen vil komme ud af 2018 med et underskud på 41,2 millioner kroner. Og næste år med et underskud på 15 millioner kroner.

Antallet af elever er faldet drastisk, efter skandalerne på skolen begyndte at rulle, og en stor del af driften er derfor forsvundet.

Skandalens omfang tog for alvor fart sidste år, da det kom frem, at den tidligere ledelse havde haft et massivt overforbrug af offentlige midler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidenhen har man været nødt til at massefyre undervisere på stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...