VUC sætter alle bygninger til salg

16. december 2018 Erhverv

Massive økonomiske problemer på VUC Syd får nu skolen til at sætte alle sine bygninger til salg i en af de kommende dage.

Det sker i bund og grund et forsøg på at få en bedre økonomi, siger formand for det midlertidige styre på VUC Syd, Laust Joen Jacobsen.

“VUC Syd er i den ulykkelige situation, at der er alt for få kursister på alt for mange kvadratmeter. Det gør det nødvendigt at øge antallet af kursister, men det er også nødvendigt at sælge nogle bygninger”, siger Laust Joen Jacobsen til DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Million-underskud

Det midlertidige styre på VUC Syd har vurderet, at skolen vil komme ud af 2018 med et underskud på 41,2 millioner kroner. Og næste år med et underskud på 15 millioner kroner.

Antallet af elever er faldet drastisk, efter skandalerne på skolen begyndte at rulle, og en stor del af driften er derfor forsvundet.

Skandalens omfang tog for alvor fart sidste år, da det kom frem, at den tidligere ledelse havde haft et massivt overforbrug af offentlige midler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidenhen har man været nødt til at massefyre undervisere på stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...