VUC Syd er igen ramt af Corona-smitte

26. september 2020 COVID-19

SønderborgNYT er blevet kontaktet af en elev fra VUC Syd, der fortæller, at hun lørdag er blevet kontaktet af skolen, fordi en lærer er smittet med Corona-virus.

I samarbejde med den kommunens sundhedssforvaltning har VUC Syd gennemført smitteopsporing og på den baggrund har VUC Syd valgt at sende elever fra to hf-klasser, der havde undervisning med den pågældende lærer i onsdags, hjem. Det drejer sig om 41 personer41 personer.Det oplyser VUC Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

VUC Syd følger situationen tæt og er i løbende dialog med sundhedsmyndighederne for at minimere risici for yderligere smitte.

Samlet status

I alt er der siden den 23. september konstateret tre smittetilfælde med COVID-19 på VUC Syd i Sønderborg og ét smittetilfælde på VUC Syd i Aabenraa.

I Aabenraa er 37 kursister og tre ansatte sendt i selvisolation og til test den 23. september. I Sønderborg er 45 kursister hjemsendt i selvisolation og til test holdsvis 23. september og 24. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag er det 41 kursister der er bedt om at blive hjemme intil de har et negativ testresultat”, siger VUC Syd-direktør Bente Lyck Damgaard til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk