VVS Bendixen klager ikke – kun ganske få ordrer er annulleret

30. april 2020 Erhverv

VVS Bendixen har 10 håndværkere med stor erfaring inden for VVS- og blikkenslagerarbejde – og de har også opgaver her under Corona-krisen.

“Vi mærker kun ganske lidt til krisen og det er nogle få boligejere, der har annulleret de ordrer, vi havde fået. Det skyldes, de er lidt bekymrede for fremtiden”, siger ejeren af VVS Bendixen, Tom Kublic, til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at hans medarbejdere har håndsprit og handsker og de holder afstand til andre.

“Vi er stadig med til at lave køkkener og lægge gulvvarme ind i huse – og så er der jo også gang i byggebranchen, som ikke er bremset af Corona”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

VVS Bendixen er ikke den første håndværker, som de boligejere, der vil energirenovere, ringer til.

“Det giver jo ligesom ikke mening at skifte til varmepumpe, hvis ikke boligen har tætte vinduer og ordentlig isolering”, siger Tom Kublick.

VVS Bendixen, der har adresse på Sjællandsgade i Sønderborg, er et firma, som er drevet videre gennem generationer. Virksomheden blev startet af Knud Bendixen i Sønderborg i 1948, hvorefter hans søn, Mogens Bendixen, overtog og drev det indtil 2006. Herfra blev det Tom Kublick, der var servicemontør i firmaet og havde været ansat 12 år, der kom til at stå for den daglige drift.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...