Webinar om EUs nye klimamissioner sætter fokus på Sønderborg

5. oktober 2020 Samfund

Mandag er Aarhus Universitet vært for et større webinar, der sætter fokus på klimatilpasning og klimaneutrale smarte byer og formand for Teknik- og miljøudvalget Aase Nyegaard skal præsentere vejen mod CO2-neutralitet i 2029 og Sønderborgs ProjectZero-vision for de omkring 160 deltagere.

Aase Nyegaard vil blandt andet præsentere deltagerne for Roadmap2025, som er Sønderborgs klimahandleplan, og hvordan ProjectZero-visionen både skal nå CO2-neutralitet i 2029 og samtidig skabe grøn vækst i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerne kan også møde Connie Hedegaard som stiller skarpt på klimadagsordenen og klimatilpasning.

Vært for arrangementet er Aarhus Universitet i samarbejde med Aarhus Kommune, Sønderborg Kommune, Smart City Cluster Denmark, EUROCITIES, OASC, Living-in.EU, 100 Intelligent Cities Challenge, Central Denmark EU Office.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...