Weekendens notater i politirapporten

14. marts 2016 112

Der har gennem weekenden været flere indbrud og tyverier indenfor kommunegrænsen.

I en villa på Møllegade i Sønderborg kom en tyv ind gennem et køkkenvindue, der var skubbet i – men ikke haspet. Her blev der stjålet en bærbar PC. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/10/Skilt-hvor-det-står-Politi-300×200.jpg” alt=” ” width=”300″ height=”200″ />

På Søndergade i Hundslev kom tyven ifølge politiet ind i en villa gennem en terrassedør. Her blev der stjålet ca. 1.200 kr i kontanter. Indbruddet blev meldt lørdag, men det foregikskete imellem 4. og 9. marts.

Mellem den 6. og 12. marts blev der brudt et vindue op i endnu et hus på Søndergade i Hundslev. Her er det endnu ikke helt klart, hvad der blev stjålet.

Fra den Tyske Roklub i Dyvig blev der mellem fredag og lørdag stjålet nogle eternit-facadeplader ,der lå på en palle foran klubhuset. Nogle af pladerne havde en lille skade på den lange side.

Endnu et liste-tyveri

Natten mellem lørdag og søndag brød en tyv ind i en villa på Skovvej. Husets 78-årige beboer lå og sov, mens tyven listede omkring og kiggede. Der blev stjålet 500 kr. i kontanter fra en tegnebog og et ukendt kontantbeløb fra en sparegris.

Fra et kælderrum på Perlegade i Sønderborg blev der stjålet fire fælge med sommerdæk, en taske med udstyr til politi 1amerikansk fodbold, et 36” fladskærms-tv, to sæt rulleskøjter med beskyttelsesudstyr, en flyttekasse med en Nintendo WII og en PS3, et par controllere og ca. 30 forskellige spil.

På Fejøvej i Nordborg blev der knust en rude i en terrassedør. Hele huset var blevet gennemrodet og der blev stjålet diverse smykker.

I en villa på Kirsebærhaven i Nordborg blev der knust en rude og hele huset blev gennemrodet.

Her blev der stjålet smykker og et par tusinde kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk