Whisky-aften i Det Sønderjyske Køkken

15. november 2019 Erhverv

Fredag aften havde Wohlenberg inviteret samlet whisky-elskere i Det Sønderjyske Køkken, hvor der var kreeret en menu, der er fortrinlig til forskellige whisky.

Som velkomst var der skænket Glendronach Julemalt 2008.

Det Sønderjyske Køkken satte stegt lange på bordet og hertil blev der serveret røget sellericreme og Ponzu citrus/soyas-sauce.

“Lange er fast i kødet og derfor glimrende at stege”, sagde restauratør Jesper Kock til SønderborgNYT.

Til den stegte lange blev der drukket Armorik Triagoz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kort efter fiskeretten blev der skænket Stauning ‘Double Trip’ Rye og på tallerkenen var der tartar, smagt til med æble og fennikel. Hertil blev der serveret sprød rug.

The Arran Malt er en 14 år gammel whisky fra Skotland og det viste sig, den er glimrende til stegte kyllingevinger med barbequesauce uden tomat.

Den fjerde ret, der blev båret ind til gæsterne, var haggis, som er fåreindmad, der har simret i lang tid. Til retten blev der serveret gulerødder, kartofler og whiskysauce. I glassene blev der skænket Stauning KAOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den sjette whisky, der blev budt på, var The Old Malt Cask – Hunter Laing Caol Ila, som er syv år gammel. Hertil skulle der spises lammekrone med pommes frites og røget mayonaise.

Desserten var Mandel-frangipane med chokolade og figner – og aftenens sidste whisky blev Glendronach Parliament, 21 år.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...