Willy Feddersen er ny direktør i forvaltningen for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed

28. september 2022 Erhverv

Stillingen som direktør for Teknik-, Miljø- og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune er besat, og det er den nu konstituerede direktør, Willy Feddersen, der har fået jobbet. Det er Byrådet, der har ansat den nye direktør for forvaltningsområdet.

Kommunaldirektør Tim Hansen siger i en pressemeddelelse, at han er glad for ansættelsen af Willy Feddersen, der er valgt i et stærkt ansøgerfelt.

“Vi har fået en ny direktør med en stærk baggrund. Det er et godt match til det område, han skal stå i spidsen for. Willy Feddersen har stor erfaring, herunder med grøn omstilling samt udvikling af lokalområder. Jeg er overbevist om, at han vil lede forvaltningen i at løse de mange forskellige sager, der ofte kan være komplekse, samt at sikre et godt samarbejde med eksterne parter for at holde fast i den gode udvikling af Sønderborg Kommune”, siger han

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er enormt stolt over for den opgave, jeg står over for, for jeg har jo allerede mærket, hvor meget aktivitet, der er i hele Sønderborg Kommune. Jeg ser frem til at kaste mig over opgaverne i tæt samarbejde med lokalsamfundet samt hele forvaltningen, så vi på Teknik-, Miljø- og Bæredygtighedsområdet fortsat leverer en kvalificeret og hurtig service til glæde for virksomheder og borgere, siger Willy Feddersen, der tidligere har været kommunaldirektør i Haderslev og Middelfart kommuner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Før det var han leder og direktør i Haderslev og Aabenraa kommuner.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...