Wohlenberg og Det Sønderjyske Køkken bød på masser af vin og canapé

30. oktober 2019 Erhverv

Onsdag aften blev der skænket vin i glassene i Det Sønderjyske Køkken virkeligt mange gange og forklaringen er, at Wohlenberg havde inviteret til vinsmagning, hvor der var hele otte stande, der bugnede med flasker.

“Vi har inviteret Haller Vine, Lago, Lago-Valserrano, Best Selection, Domaine Nyballe, Vinconnection, Adriat Vine, og Vinens Verden, der alle har en stand, hvor man både kan få smagsprøver og viden om flaskernes indhold”, siger Jørn Petersen fra Wohlenberg.

Martin B. Christiansen, der også er fra Wohlenberg fortæller, at det ikke bare handler om at få solgt en masse vin.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi har så mange leverandører med, så er det for at give vores kunder en chance for at blive klogere og mere skarpe på deres smag. Med så mange stande breder vi mulighederne ud”, siger han.

Blandt de 125 gæster, der nippede til glassene fandt vi Helle Miang og Peter Martensen fra Lederne Sønderjylland.

“Vi er her for at finde nogle vine, der skal i en kurv, der skal bruges som julegratiale”, siger Helle Miang, som også er direktør på Hotel Sønderborg Strand.

“Det er både spændende og hyggeligt at være med her og de mennesker, der står i standene ved jo alt om vin”, siger Peter Martensen, som er formand for Lederne Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over vin blev der også budt på lidt lækker mad.

“Og det er canapeer”, siger køkkenchef Sune Axelsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...