WoodSculpture: Motorsavene er startet

Motorsavene er startet. Foto: Ole Kæhler
Motorsavene er startet. Foto: Ole Kæhler
16. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer.

“Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil følge med i processen”, sagde borgmester Erik Lauritzen i sin tale, inden motorsavene blev startet.

“Det har været dejligt at følge WoodSculpture gennem årene og I har holdt det kunstneriske niveau”, sagde han og huskede alle på, at det giver rigtig god mening at købe kaffe og kage i teltet på Slotskajen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så støtter I nemlig SOS Børnebyerne og deres vigtige arbejde – og den forening er en af mange frivillige foreninger i Sønderborg. Dem skal vi være rigtig glade for, fordi det er dem, der får ting til at ske”.

Borgmesteren takkede også Uwe Wolffs Fond, der gennem alle årene – i samarbejde med kommunen – har stået for WoodSculpture.

Her er der billeder fra åbningen af WoodSculptureugen.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...