WoodSculpture: Søndag er der tre timers Sild og Jazz

WoodSculpture. Foto: Ole Kæhler
WoodSculpture. Foto: Ole Kæhler
17. juni 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Mandag blev der arbejdet videre på træskulpturerne på Slotskajen i Sønderborg – og Finn Johansson fra Uwe Wolffs Fond, der er idémanden bag WoodSculpture, fortæller til SønderborgNYT, at der søndag er fernisering på en udstilling med skulpturerne hos Augustenborg-Project i slotsparken i Augustenborg.

“I samarbejde med SOS Børnebyerne inviterer vi til Sild og Jazz i et telt i slotsparken på søndag fra 10 til 13. Det er Hr. Jensens Jasskapel, som underholder med New Orleansjazz”, siger Finn Johansson og tilføjer, at overskuddet går til SOS Børnebyerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

For 170 kroner får man stort sildebord og jazz – og man kan tilmelde sig ved at betale via Mobilepay – 30638995 – og husk at skrive dit navn i beskedfeltet.

Du kan også tilmelde dig i SOS Børnebyernes Café på Slotskajen frem til og med fredag – cafeen er åben i kunstnernes arbejdstid.

Her kan du se billeder af kunstnere og deres skulpturer.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...