WoodSculpture: Søndag middag bliver motorsavene startet

19. juni 2022 Kultur

Fra i dag, søndag, klokken 13 vil Slotskajen i Sønderborg atter vrimle med liv. Det sker, når WoodSculpture for tiende gang byder ti kunstnere fra hele verden velkommen i postnummer 6400. Her skal de vanen tro forvandle hver deres egetræsstamme til en skulptur.

Det har de en uge til. Hver dag i tidsrummet 9 – 18 vil pladsen genlyde af hamren, hakken, filen, høvlen samt lyden af motorsave, skriver Sønderborg Kommune.

Kunstnerne skal fortolke forskellige temaer om Tour de France så som Touren, fransk kultur eller cykling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere kunstnere vil have en længere rejse bag sig, inden de ankommer til Sønderborg Kommune, hvor de bor hos lokale familier.

I formiddagstimerne mandag – fredag er MiniWood åbent for børn i dagtilbud, som kræver tilmelding.  I år vil de være med til at skabe en fælles udsmyknings-uroer med inspiration fra cykelhjul af naturmaterialer sammen med Sønderborg Kommunes naturvejledere.

Om eftermiddagen åbner MiniWood for alle børn i hverdagene og formiddag i weekenderne. Her vil børnene sammen med en voksen få muligheden for at gå i dybden med forskellige aktiviteter. Her står Sct. Georgs Gilderne for at hjælpe kreativiteten på vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

MiniWood har åbent for alle i disse tidsrum: Åbningsdagen 19. juni kl. 13 – 17.30, mandag – fredag kl. 15 – 17.30 samt på afslutningsdagen kl. 9 – 12.30

Alle børn er velkomne. Det er dog et krav, at børn skal ledsages af en voksen.

WoodSculpture er åben for alle i dagene 19. – 25. juni. Det er et samarbejde mellem Sønderborg Kommune og Uwe Wolffs Fond. Læs mere på woodsculpture.dk.

WoodSculpture er et samarbejde mellem Uwe Wollfs Fond og Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...