Woodsculpture: Vil du have en kunstner boende i en uge?

22. februar 2018 Sundeved

Så skal Sønderborg Kommune og Uwe Wolffs Fond til det for syvende år i træk.

WoodSculpture henter også i juni 2018 skulptører fra alle verdenshjørner til kajen foran Sønderborg Slot.

I år har godt 100 kunstnere ansøgt om en af de eftertragtede ti pladser, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Det er blevet en tradition, at kunstnerne bor privat rundt om i kommunen. Derfor søger WoodSculpture allerede nu værtsfamilier, der har lyst til at have en kunstner boende, mens ugen står på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstneren skal bo og spise med i familien, som også skal kunne hente og bringe deres gæst til havnen.

Succes

Siden WoodSculpture startede med at bruge værtsfamilier i 2013, har det vist sig at være en enorm succes. Disse kulturmøder har i flere tilfælde udviklet sig til venskaber, hvor værterne fra Sønderborg også har besøgt kunstnerne i deres hjemlande.

WoodSculptures arrangører, Uwe Wolffs Fond og Sønderborg Kommune oplyser, at værtsrollen er frivillig og uden honorar. Til gengæld lover de, at værterne får en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan høre mere om rollen som værtsfamilie eller melde sig som værtsfamilie til Line Sørensen, lnsr@sonderborg.dk eller på telefon 29 70 81 79.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...