Woodsculpture: Vil du have en kunstner boende i en uge?

22. februar 2018 Sundeved

Så skal Sønderborg Kommune og Uwe Wolffs Fond til det for syvende år i træk.

WoodSculpture henter også i juni 2018 skulptører fra alle verdenshjørner til kajen foran Sønderborg Slot.

I år har godt 100 kunstnere ansøgt om en af de eftertragtede ti pladser, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Det er blevet en tradition, at kunstnerne bor privat rundt om i kommunen. Derfor søger WoodSculpture allerede nu værtsfamilier, der har lyst til at have en kunstner boende, mens ugen står på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstneren skal bo og spise med i familien, som også skal kunne hente og bringe deres gæst til havnen.

Succes

Siden WoodSculpture startede med at bruge værtsfamilier i 2013, har det vist sig at være en enorm succes. Disse kulturmøder har i flere tilfælde udviklet sig til venskaber, hvor værterne fra Sønderborg også har besøgt kunstnerne i deres hjemlande.

WoodSculptures arrangører, Uwe Wolffs Fond og Sønderborg Kommune oplyser, at værtsrollen er frivillig og uden honorar. Til gengæld lover de, at værterne får en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan høre mere om rollen som værtsfamilie eller melde sig som værtsfamilie til Line Sørensen, lnsr@sonderborg.dk eller på telefon 29 70 81 79.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...