Workshop med fokus på energi-renovering

6. januar 2014 Erhverv

Det går alt for tit galt, når bevaringsværdige bygninger bliver energirenoveret. Men nu samles en gruppe sønderjyske håndværkere og rådgivere for at udvikle ordentlig energirenovering af bevaringsværdige bygninger.

Ældre huse kan energi-renoveres nænsomt.

Ældre huse kan energi-renoveres nænsomt.

Artiklen fortsætter under annoncen

En undersøgelse fra Teknologisk Institut viser, at rådgivere og håndværkere kan klædes bedre på, når det drejer sig om at arbejde med energirenovering. En konklusion, der ikke kommer bag på restaureringsarkitekt Marcelle Meier.

De 2 workshops i Sønderborg er arrangeret af Transformer – et projekt, der skal skabe vækst og arbejdspladser for syddanske mikro-virksomheder inden for grøn teknologi. Der er særligt fokus på netværksbaseret vækst, uddannelse, forretningsudvikling og eksport. I regi af Transformer mødes virksomheder for at finde nye samarbejdspartnere, dele viden og udvikle nye løsninger på tværs af fagområder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...