Workshop med fokus på energi-renovering

6. januar 2014 Erhverv

Det går alt for tit galt, når bevaringsværdige bygninger bliver energirenoveret. Men nu samles en gruppe sønderjyske håndværkere og rådgivere for at udvikle ordentlig energirenovering af bevaringsværdige bygninger.

Ældre huse kan energi-renoveres nænsomt.

Ældre huse kan energi-renoveres nænsomt.

Artiklen fortsætter under annoncen

En undersøgelse fra Teknologisk Institut viser, at rådgivere og håndværkere kan klædes bedre på, når det drejer sig om at arbejde med energirenovering. En konklusion, der ikke kommer bag på restaureringsarkitekt Marcelle Meier.

De 2 workshops i Sønderborg er arrangeret af Transformer – et projekt, der skal skabe vækst og arbejdspladser for syddanske mikro-virksomheder inden for grøn teknologi. Der er særligt fokus på netværksbaseret vækst, uddannelse, forretningsudvikling og eksport. I regi af Transformer mødes virksomheder for at finde nye samarbejdspartnere, dele viden og udvikle nye løsninger på tværs af fagområder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...