Workshop: Sådan bliver du leverandør til kommunen

2. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Hvis du har en lille virksomhed og gerne vil gøre en god handel med din kommune, så er der tips og gode råd på vej til dig. Den 23. september holder Væksthus Syddanmark og Sønderborg Kommune en Iværksætterworkshop. Den primære målgruppe er socialøkonomiske og grønne iværksættere, men alle er velkomne.

Ole W. Stenshøj er snart klar med iværksætterplan, der er lavet sammen med SET og iFabrikken.

Ole W. Stenshøj er snart klar med iværksætterplan, der er lavet sammen med bla. SET og iFabrikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

På workshoppen kan du få en snak med indkøbere og udbudskonsulenter fra bl.a. Odense, Middelfart, Esbjerg, Haderslev og Sønderborg Kommune.  Der bliver også en masterclass, der ruster deltagerne til at tænke ud af boksen, når målet er at sælge et produkt eller en serviceydelse til kommunerne.

Desuden fortæller en række eksperter om gen- og smutveje til en god handel med kommunen. Det er Erhvervsstyrelsen, der har taget initiativet til fem landsdækkende workshops, og Sønderborg Kommune er udpeget at være vært for en af dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Wandahl Stenshøj, formand for erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune, er sikker på, at der er behov for workshoppen.

  • Erhvervsudvalget i Sønderborg Kommune har et stærkt fokus på iværksættere og mindre virksomheder. Vi står netop overfor udrulningen af en ny masterplan for iværksætteri, der skal skabe gode rammer for opstart af ny virksomhed. Vi har i forvejen rigtig mange mindre virksomheder, og det er dem, der kommer til at skabe mange af fremtidens arbejdspladser. De gode rammebetingelser vil blive skabt i et tæt samarbejde mellem Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, iFabrikken, Forskerparken, Region Syddanmark, Væksthus Syddanmark og en lang række af lokale virksomheder, siger Ole Wandahl Stenshøj.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Medarrangør på workshoppen, Dorte Eg Auerbach, der er projektleder i Væksthus Syddanmark, opfordrer virksomhederne til at deltage i workshoppen.

  • Det er meget vigtigt med en tæt dialog mellem kommunerne og de små erhvervsdrivende. Det er ofte svært for en lille virksomhed at gennemskue, hvordan man får foden indenfor og bliver leverandør til en kommune. Workshoppen vil give nogle bud på, hvordan det kan gøres, og jeg håber, at mange vil gå hjem med en klar plan for, hvordan de bryder igennem, siger Dorte Eg Auerbach.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Workshoppen finder sted i Bibliotekssalen på biblioteket i Sønderborg 23. september.

Se hele programmet og tilmeld dig på www.sonderborgkommune.dk/erhverv/styrk-dit-salg-workshop-virksomheder.

Der er tilmeldingsfrist den 16. september.