X Factors Vilson Ferati: Hvis du synes du kan synge så tag til X Factor-casting næste fredag

3. juni 2021 Samfund

Fredag den 11. juni fra klokken 13 til klokken 19 er der X Factor pop-up casting på Kastanie Allé og tidligere X Factor-deltager Vilson Ferati fra Nordals siger, at hvis man kan synge, så er det en god idé at satse på at komme med i X Factor.

“Selv tog jeg direkte til audition, hvor jeg for allerførste gang sang for andre og det var en grænseoverskridende oplevelse. Men jeg kom med og det er jeg rigtig glad for”, siger Vilson Ferati til SønderborgNYT.

Sangeren fra Nordals kom på Martin Jensens hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Martin Jensen lærte mig meget – blandt andet at det at synge ikke bare er at synge. Man skal også have noget udstråling og personlighed”.

Vilson Ferati nåede pænt langt i X Factor.

“Jeg er glad for, jeg var med liveshowene og det har gjort, at der er rigtigt mange, der har ringet for at få mig ud og spille”, siger han. Drømmen er, at han en dag kan leve af sin musik.

“Men det tager tid, så jeg arbejder ved siden af”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...