X Factors Vilson Ferati: Hvis du synes du kan synge så tag til X Factor-casting næste fredag

3. juni 2021 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag den 11. juni fra klokken 13 til klokken 19 er der X Factor pop-up casting på Kastanie Allé og tidligere X Factor-deltager Vilson Ferati fra Nordals siger, at hvis man kan synge, så er det en god idé at satse på at komme med i X Factor.

“Selv tog jeg direkte til audition, hvor jeg for allerførste gang sang for andre og det var en grænseoverskridende oplevelse. Men jeg kom med og det er jeg rigtig glad for”, siger Vilson Ferati til SønderborgNYT.

Sangeren fra Nordals kom på Martin Jensens hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Martin Jensen lærte mig meget – blandt andet at det at synge ikke bare er at synge. Man skal også have noget udstråling og personlighed”.

Vilson Ferati nåede pænt langt i X Factor.

“Jeg er glad for, jeg var med liveshowene og det har gjort, at der er rigtigt mange, der har ringet for at få mig ud og spille”, siger han. Drømmen er, at han en dag kan leve af sin musik.

“Men det tager tid, så jeg arbejder ved siden af”.

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...