X Factors Vilson Ferati: Hvis du synes du kan synge så tag til X Factor-casting næste fredag

3. juni 2021 Samfund

Fredag den 11. juni fra klokken 13 til klokken 19 er der X Factor pop-up casting på Kastanie Allé og tidligere X Factor-deltager Vilson Ferati fra Nordals siger, at hvis man kan synge, så er det en god idé at satse på at komme med i X Factor.

“Selv tog jeg direkte til audition, hvor jeg for allerførste gang sang for andre og det var en grænseoverskridende oplevelse. Men jeg kom med og det er jeg rigtig glad for”, siger Vilson Ferati til SønderborgNYT.

Sangeren fra Nordals kom på Martin Jensens hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Martin Jensen lærte mig meget – blandt andet at det at synge ikke bare er at synge. Man skal også have noget udstråling og personlighed”.

Vilson Ferati nåede pænt langt i X Factor.

“Jeg er glad for, jeg var med liveshowene og det har gjort, at der er rigtigt mange, der har ringet for at få mig ud og spille”, siger han. Drømmen er, at han en dag kan leve af sin musik.

“Men det tager tid, så jeg arbejder ved siden af”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...