Yderligere fire elever er blevet bedt om at blive hjemme

11. marts 2020 COVID-19

Antallet af hjemsendte skoleelever i Sønderborg Kommune er nu oppe på seks, fordi to elever fra Nydamskolen skal blive hjemme og forleden fik to elever på Hørup Centralskole, besked på, at de ikke skal møde på skolen og dermed kommer tallet op på seks folkeskoleelever.

De to elever, et søskendepar, på Nydamskolen i Vester Sottrup, er blevet bedt om at blive hjemme, fordi et familiemedlem, som har været på besøg, har været i kontakt med en person, der er ved at blive undersøgt for Corona-virus.

”Tirsdag aften havde vi en samtale med forældrene og sammen besluttede vi, at de to elever skal blive hjemme indtil videre”, fortæller skoleleder Stine Skyum fra Nydamskolen til SønderborgNYT.

Hørup Centralskole, hvor to elever allerede er i hjemmekarantæne, oplyser til SønderborgNYT, at yderligere to elever også er hjemme:

”De to elever nåede ikke at møde på skolen, da jeg snakkede med forældrene, mens de var på vej hjem fra ferie og vi blev enige om, at eleverne ikke skulle møde op”, fortæller skoleleder Lotte Christensen fra Hørup Centralskole til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolelederen oplyser videre, at de fire elever, som lige nu ikke er hjemme, ikke er syge:

”Vi tager det stille og roligt og følger de anvisninger og retningslinjer, vi får fra forvaltningen”, fortæller Lotte Christensen fra Hørup Centralskole.

På Nydamskolen i Vester Sottrup har skolelederen drøftet situationen med forvaltningen og myndighederne og der er gang i en ekstra rengøring på skolen:

”Vi er også ved at kigge på, om der er nogle arrangementer, vi skal udsætte eller aflyse og vi har håndvask-anvisninger og spritdispensere og vi tager det alvorligt med, at man ikke skal mødes i større forsamlinger”, fortæller skoleleder Stine Skyum fra Nydamskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag morgen blev der holdt et informationsmøde med personalet på Nydamskolen:

”Vi er alle meget opmærksomme på hele situationen og følger myndighedernes anvisninger og afventer nu tilbagemeldinger fra de to elever, vi har bedt om at blive hjemme”, siger skoleleder Stine Skyum til SønderborgNYT.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...