Yngre ledelse hos Damm Cellular System A/S

29. oktober 2013 Erhverv

Telekommunikationsvirksomheden Damm Cellular Systems A/S, Sønderborg – en af verdens førende virksomheder inden for udvikling af kommunikationsløsninger baseret på Tetra digitale radio systemer – gennemfører nu et aldersmæssigt generationsskifte i den daglige topledelse.

Grundlæggeren og indehaveren af virksomheden, Hans Damm, 63 år, har valgt at overlade posten som administrerende direktør til den 48-årige civilingeniør og HD(A) Kjeld Pharao. Hans Damm fortsætter som leder af selskabets Udviklingsafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salgs- og marketingdirektør Moritz Hynkemejer, 62 år, har stået i spidsen for selskabets ekspansion på de internationale markeder i flere end 17 år. Han overdrager nu ansvaret for salg og marketing til den 40-årige Allan Detlefsen. Moritz Hynkemejer fortsætter i virksomheden som COO.

Lidt om virksomheden

Virksomheden er grundlagt af Hans Damm i 1981 og beskæftiger 45 medarbejdere i Sønderborg. Damm Cellular Systems er en af verdens førende leverandører af skalerbare og omkostningseffektive TETRA digitale radio systemer og løsninger til den offentlige sektor, industri, handel, transport og til nød- og beredskabstjenester. Det er produkter med en høj ingeniørmæssig kvalitet i kombination med et anvendelsesorienteret fokus, der har skabt virksomhedens internationale position. Markedsføringen af produkterne sker i et samspil med lokale partnere på de enkelte markeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...