Yoga kan være vejen til et bedre liv

7. december 2021 Samfund
Privat foto
Privat foto

Sayora Otaeva, der bor på Kærvej i Sønderborg, er vildt begejstret for yoga og hun bruger det meste af sin tid på at undervise andre, så de også – gennem yoga-øvelser – kan finde vejen til et bedre liv.

“Jeg har 15 års erfaring med yoga og underviser blandt andet grupper hos MS Yoga i Sønderborg, hos FOF, på Rønshoved Højskole, City Fitness og World Fitness og så tilbyder jeg også individuel yoga-undervisning”, siger Sayora Otaeva fra Cosmic Yoga til SønderborgNYT.

De former for yoga, som hun underviser i, det er Kundalini og Hatha plus et par stykker mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Gennem årene har jeg skabt min egen stil ud fra det, som jeg lærte i Indien og yoga er for alle og for alle aldre. Holdene på højskolen er 20-21 år og den ældste, som jeg underviser, er 82 år”, siger Sayora Otaeva, som også underviser gravide.

Hun fortæller, at yoga handler om koncentration – og man kan koncentrere sig om sit åndedræt eller sin krop.

“Det handler om at være tilstede her og nu, slå tankerne fra, mærke kroppen, bemærke følelserne og opleve velvære”, siger yoga-instruktøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at yoga også hjælper på fysiske skavanker.

“Kroppen og hovedet hører sammen og er kroppen i balance, så har man mere overskud. Føler man mentalt overskud, så giver det en god fornemmelse i kroppen. Det går begge veje”.

Altså gør yoga dig sund og glad.

“Og jeg mener også, at yoga er en gave til ethvert menneske – uanset alder”.

Du kan læse meget mere om Cosmic Yoga på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...