Ys Mens Club inviterer til foredraget: Miraklet på lossepladsen

13. marts 2023 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Med foredraget ’Miraklet på lossepladsen’ fortæller Jens Lyster, tidligere sognepræst på Als, i dag seniorforsker, bogforlægger og teologisk æresdoktor, om de herrnhutiske pionerer midt i 1700-tallet og om fundet af et ukendt forfatterskab til 200 herrnhutiske salmer på lossepladsen i Guderup på Als.

De er nu genudgivet i bogen ’Den alsiske Brorson. Salmedigteren Peter Ernst 1718-1776’, skriver Sønderborg Ys Mens Club i en pressemeddelelse.

Det ydmyge findested minder om Brorsons salme, Den yndigste rose er funden, med verset ’Ak, søger de ydmyge steder’. Versets fortsættelse, ’så får I vor Jesus i tale, thi roserne vokser i dale’, beskriver fundets åndelige rigdom!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver mulighed for at synge disse salmer under det gratis foredrag i Menighedshuset i Østergade i Sønderborg den 28. marts klokken 19:30.

Der er indlagt en kaffe- og kagepause.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...