Yvonne Appel blev Dronning i Guderup

24. juli 2022 Kultur

Omkring 130 ryttere deltog i søndagens ringridning i Guderup og i sidste ende var det Yvonne Appel fra Langstrup, der red Dronning-titlen hjem.

Lige efter hende kom Kronprins Martin Clausen fra Holmskov og prins Matthias Hansen fra Broager.

Dagen begyndte med et optog gennem Guderup, hvor Broager Brandværnsorkester og Sønderborg Pipis and Drumss gik med. Med på to hjul var en pæn del af motorcykelisterne fra den internationale motorcykelklub, FIM. Egentlig var det tanken at motorcykelfolket også skulle have dýstet i galgerne, men det var ikke praktisk muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var pænt med gæster på pladsen, hvor der i et af teltene blev budt på sildebord – og for de Tour de France-interesserede, så var der stillet et tv op, så der var mulighed for at se starten på den allersidste etape i Tour de France.

Næste søndag er der ringridning i Skovby – og du kan se programmet på skovby-ringridning.dk

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...