11 personer fra Sønderborg Kommune er til Folkemøde

13. juni 2019 Politik

Fra Sønderborg Kommune er otte byrådsmedlemmer, borgmesteren og to fra direktionen taget til Folkemødet på Bornholm og dermed den sydjyske kommune, der har flest repræsentanter med til Folkemødet på Bornholm.

Der kunne have været flere, men antallet af pladser er begrænset af, hvor mange hotelværelser kommunen har fået og pladserne er fordelt efter først til mølle princippet, skriver TV Syd.

Haderslev har sendt ni personer til Bornholm, mens Aabenraa ikke deltager.Folkevalgte i Tønder kan ifølge TV Syd deltage i ét folkemøde på kommunens regning i hver valgperiode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkemødet samler flere end 100.000 mennesker i de fire dage arrangementet finder sted på klippeøen og i år står Folkemødet i Verdensmålenes tegn:

‘Vi sætter FN’s Verdensmål som ramme for Folkemødet 2019. Vi beder om, at vi sammen over de fire dage på Nordbornholm i juni arbejder på at diskutere og oversætte de globale mål til konkrete hverdagsmål for Danmark”, skriver Folkemødet på deres hjemmeside.

I 2018 deltog 1.136 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. Også pressen er godt repræsenteret med 648 presseakkrediterede journalister i 2018.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...