11 personer fra Sønderborg Kommune er til Folkemøde

13. juni 2019 Politik

Fra Sønderborg Kommune er otte byrådsmedlemmer, borgmesteren og to fra direktionen taget til Folkemødet på Bornholm og dermed den sydjyske kommune, der har flest repræsentanter med til Folkemødet på Bornholm.

Der kunne have været flere, men antallet af pladser er begrænset af, hvor mange hotelværelser kommunen har fået og pladserne er fordelt efter først til mølle princippet, skriver TV Syd.

Haderslev har sendt ni personer til Bornholm, mens Aabenraa ikke deltager.Folkevalgte i Tønder kan ifølge TV Syd deltage i ét folkemøde på kommunens regning i hver valgperiode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkemødet samler flere end 100.000 mennesker i de fire dage arrangementet finder sted på klippeøen og i år står Folkemødet i Verdensmålenes tegn:

‘Vi sætter FN’s Verdensmål som ramme for Folkemødet 2019. Vi beder om, at vi sammen over de fire dage på Nordbornholm i juni arbejder på at diskutere og oversætte de globale mål til konkrete hverdagsmål for Danmark”, skriver Folkemødet på deres hjemmeside.

I 2018 deltog 1.136 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. Også pressen er godt repræsenteret med 648 presseakkrediterede journalister i 2018.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...