197 testet positive for Corona

26. januar 2022 Samfund

Der er fra tirsdag eftermiddag og frem til onsdag eftermiddag 197 personer fra Sønderborg og omegn, der er i en pcr-test er testet positive for Corona.

Det samlede antal smittede er på 2855.

På landsplan er der siden tirsdag 46.747 nye smittede.

938 er indlagt på sygehuse – og heraf er 40 på intensiv. 25 er i respirator.

“Vi kan glæde os over, der ikke mange, som bliver indlagt, men i Sønderborg er der jo 2855 smittede, som skal isolere sig og det betyder, der er rigtigt mange, som ikke møder op på jobbet”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt andet er hjemmeplejen hårdt ramt – og de mange sygemeldinger kommer oven i et område, der i forvejen er presset på personalesiden.

Regeringen vil på et pressemøde klokken 18.30 præsentere en plan for de fremtidige corona-restriktioner og der lægges op til at fjerne stort set alle restriktioner ved månedens udgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Energikonferencen har aldrig været mere relevant og nødvendig end nu

27. maj 2022 Erhverv

Når ledere fra hele verden mødes i Sønderborg i begyndelsen af juni til Det Internationale Energiagenturs 7. årlige globale konference om energieffektivitet, sker det på et tidspunkt, hvor energieffektiviseringsløsninger aldrig har været mere relevante og nødvendige. Konferencen holdes af  Det Internationale Energiagentur, IEA, og det danske Klima-, Energi- og Forsyningsministerium med støtte fra Danfoss og […]

Læs mere...