197 testet positive for Corona

26. januar 2022 Samfund

Der er fra tirsdag eftermiddag og frem til onsdag eftermiddag 197 personer fra Sønderborg og omegn, der er i en pcr-test er testet positive for Corona.

Det samlede antal smittede er på 2855.

På landsplan er der siden tirsdag 46.747 nye smittede.

938 er indlagt på sygehuse – og heraf er 40 på intensiv. 25 er i respirator.

“Vi kan glæde os over, der ikke mange, som bliver indlagt, men i Sønderborg er der jo 2855 smittede, som skal isolere sig og det betyder, der er rigtigt mange, som ikke møder op på jobbet”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt andet er hjemmeplejen hårdt ramt – og de mange sygemeldinger kommer oven i et område, der i forvejen er presset på personalesiden.

Regeringen vil på et pressemøde klokken 18.30 præsentere en plan for de fremtidige corona-restriktioner og der lægges op til at fjerne stort set alle restriktioner ved månedens udgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Erhverv, Sønderborg

Kommunen rokerer i ledelsen

30. maj 2023 Erhverv

Carina Scheelke stopper den 10. juni som HR-chef i Sønderborg Kommune. Det er et ønske om at flytte tættere på børn og børnebørn, der gør, at Carina Scheelke rykker til Silkeborgområdet, hvor hun har fået job som afdelingsleder i Silkeborg Ungdomsskole. Derfor konstitueres Leder af Sundhedscenteret Christina Bakke som ny chef for HR i de […]

Læs mere...