2658 fra Sønderborg og omegn er i Corona-isolation

25. januar 2022 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag eftermiddag var antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune 2500 og i dag, tirsdag, er der 2658 smittede.

Antallet af indlagte med Corona er – for hele landet – 918 og heraf er de 44 på intensiv og 28 er i respirator.

“Der er ikke mange, som er indlagt og det er positivt. Men der er jo 2658 smittede, som skal isolere sig og det betyder, der er rigtigt mange, som ikke møder op på jobbet”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Blandt andet er hjemmeplejen hårdt ramt – og de mange sygemeldinger kommer oven i et område, der i forvejen er presset på personalesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ledelsen i hjemmeplejen og vi andre kan så glæde os over, at vi nu kun skal være i solation så længe, vi har symptomer og det er godt for arbejdspladserne. Det vil så også give mere smitte og lemper regeringen på de restriktioner, som står til at løbe ud med udgangen af januar, så stiger smitten igen”, siger sundehdschefen og tilføjer:

“Men så længe Corona-smittede ikke overbelaster sygehusene, så er det en smittestigning, som er til at leve med”.

På landsplan er der tirsdag 46.950 nye smittede.

19. marts 2024 Augustenborg, Frivillige

Øvelse: Bilbrand blev til industribrand

19. marts 2024 Augustenborg

Mandag aften var der øvelse på programmet for de frivillige brandmænd i Augustenborg-Bro Brandværn, som blev kaldt ud til: Bilbrand i det fri. Brandmændene sprang i brandbilerne og kørte til Industrivej i Augustenborg og på vejen ser de en anden frivillig brandmand, Klaus Iskov, som stod og vinkede. Ham kørte de hen til, men det […]

Læs mere...