2658 fra Sønderborg og omegn er i Corona-isolation

25. januar 2022 Samfund

Søndag eftermiddag var antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune 2500 og i dag, tirsdag, er der 2658 smittede.

Antallet af indlagte med Corona er – for hele landet – 918 og heraf er de 44 på intensiv og 28 er i respirator.

“Der er ikke mange, som er indlagt og det er positivt. Men der er jo 2658 smittede, som skal isolere sig og det betyder, der er rigtigt mange, som ikke møder op på jobbet”, siger sundhedschef Michael Skriver til SønderborgNYT.

Blandt andet er hjemmeplejen hårdt ramt – og de mange sygemeldinger kommer oven i et område, der i forvejen er presset på personalesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ledelsen i hjemmeplejen og vi andre kan så glæde os over, at vi nu kun skal være i solation så længe, vi har symptomer og det er godt for arbejdspladserne. Det vil så også give mere smitte og lemper regeringen på de restriktioner, som står til at løbe ud med udgangen af januar, så stiger smitten igen”, siger sundehdschefen og tilføjer:

“Men så længe Corona-smittede ikke overbelaster sygehusene, så er det en smittestigning, som er til at leve med”.

På landsplan er der tirsdag 46.950 nye smittede.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 112, Sydals

Ild i varebil på Kegnæsvej

27. maj 2022 112

I dag, fredag, klokken cirka 13 blev der ringet 112 og Sydals Frivillige Brandværn kørte til Kegnæsvej, hvor der var ild i en varebil. “Branden fik de frivillige brandmænd hurtigt slukket og fordi der var risiko for, at føreren af bilen har fået røg, så tilkaldte vi en ambulance, så han kunne blive tjekket”, siger […]

Læs mere...