Kreativt Marked i Røde Næb ved Mjels Vig

3. juni 2016 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

I weekenden byder kunsthåndværkere fra foreningen Stalden, for 12. gang velkommen, til deres årlige kreative marked på den gamle gård i Røde Næb ved den smukke Mjels Vig.

Stald, lade og aftægtshus vil lørdag og søndag mellem 11 og 17 igen være fyldt med kunsthåndværk i høj kvalitet.

Bl.a. akvareller, malerier, Keramik, textil, filt, knive, foto,  trædrejning, glaskunst, smykker og meget mere, skriver foreningen Stalden i en pressemeddelelse.

Der er i år kommet nye kunstnere til. Men en del har været med i flere år. En af dem er Mette Larsen, som er blevet lidt af en ”kendis” fordi,  hun medvirkede i ”Den store strikkedyst” på TV Syd hvor hun var i finalen. Og på stranden i den lille fiskerhytte er Frank Olsen med sine flotte håndlavede knive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillerne er: Inger Dethlefsen, Bente Rotzler, Jytte Larsen, Kirsten Hamann, Mette Larsen, Anne Bossen, Helen Lausten, Frank Olsen, Jens Todsen, Rene Brodersen, John Perry, Anne Marie Just. Lena Thomsen

18. april 2024 112, Sydals

Voldsom brand

18. april 2024 112

Torsdag mporgen omkring klokken 8 blv der ringet 112, fordi der var brand i et rækkehus på Midthave i Lysabild. “Da vi kom derud fra branden gået gennem taget og der var også ild i taget i nabohuset”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jan-Erik Rasmussen, til SønderborgNYT. Huset på den anden side, af det brændende hus, […]

Læs mere...