Kreativt Marked i Røde Næb ved Mjels Vig

3. juni 2016 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

I weekenden byder kunsthåndværkere fra foreningen Stalden, for 12. gang velkommen, til deres årlige kreative marked på den gamle gård i Røde Næb ved den smukke Mjels Vig.

Stald, lade og aftægtshus vil lørdag og søndag mellem 11 og 17 igen være fyldt med kunsthåndværk i høj kvalitet.

Bl.a. akvareller, malerier, Keramik, textil, filt, knive, foto,  trædrejning, glaskunst, smykker og meget mere, skriver foreningen Stalden i en pressemeddelelse.

Der er i år kommet nye kunstnere til. Men en del har været med i flere år. En af dem er Mette Larsen, som er blevet lidt af en ”kendis” fordi,  hun medvirkede i ”Den store strikkedyst” på TV Syd hvor hun var i finalen. Og på stranden i den lille fiskerhytte er Frank Olsen med sine flotte håndlavede knive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillerne er: Inger Dethlefsen, Bente Rotzler, Jytte Larsen, Kirsten Hamann, Mette Larsen, Anne Bossen, Helen Lausten, Frank Olsen, Jens Todsen, Rene Brodersen, John Perry, Anne Marie Just. Lena Thomsen

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...