Kreativt Marked i Røde Næb ved Mjels Vig

3. juni 2016 Nordborg

I weekenden byder kunsthåndværkere fra foreningen Stalden, for 12. gang velkommen, til deres årlige kreative marked på den gamle gård i Røde Næb ved den smukke Mjels Vig.

Stald, lade og aftægtshus vil lørdag og søndag mellem 11 og 17 igen være fyldt med kunsthåndværk i høj kvalitet.

Bl.a. akvareller, malerier, Keramik, textil, filt, knive, foto,  trædrejning, glaskunst, smykker og meget mere, skriver foreningen Stalden i en pressemeddelelse.

Der er i år kommet nye kunstnere til. Men en del har været med i flere år. En af dem er Mette Larsen, som er blevet lidt af en ”kendis” fordi,  hun medvirkede i ”Den store strikkedyst” på TV Syd hvor hun var i finalen. Og på stranden i den lille fiskerhytte er Frank Olsen med sine flotte håndlavede knive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udstillerne er: Inger Dethlefsen, Bente Rotzler, Jytte Larsen, Kirsten Hamann, Mette Larsen, Anne Bossen, Helen Lausten, Frank Olsen, Jens Todsen, Rene Brodersen, John Perry, Anne Marie Just. Lena Thomsen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...