Privatskolens lærere gik til ferie med fyldte maver

1. juli 2020 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag middag lærerne på Privatskolen Als sendt på ferie, men inden de smuttede ud gennem porten, skulle de først prøve en tap’ dog eller tre fra Nord.

“Vi har bestilt Nord til at lave deres spændende tap’ dogs, hvor der blandt andet er økologisk chilidressing, skyr, rabarberkompot og nødder på”, siger bestyrelsesformand Sven Jensen til SønderbórgNYT. Han og den øvrige bestyrelse mente, at den ekstra indsats, som lærerne havde ydet, kaldte på noget ekstra.

“Vi skylder lærerne er stor tak for al den online-undervisning, som de har leveret, mens vi var lukket ned. Og de fortjener også stor ros for den undervisning, som de skulle lave, da vi fik lov til at åbne igen”, siger Sven Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der var så mange regler om afstand, håndvask, håndsprit og meget andet”, siger han.

SFO-personalet har ikke ferie endnu, fordi de er på lejr med 50 børn. Når de kommer hjem, så får lærerne et gavekort til et ishus.

Håbet er, at både lærere og elever vender tilbage til endnu mere ‘almindelige’ skoledage efter ferien.

18. maj 2024 Erhverv, Sydals

Padelcentret i Hørup lukker om få dage

18. maj 2024 Erhverv

Sønderborg kommune har valgt at lukke Hørup Padel, skriver Martin Prokopek Jensen fra Fysio Performance 360° på Facebook. Fysio Performance 360° holdt indvielsesreception i det splinternye SeaDane Padel Center ved siden af klinikken på Kallehave i Hørup den 25. juni sidste år. Som nogen af jer måske ved har vi i de seneste tre år […]

Læs mere...