Årets Almanak tager temperaturen på musiklivet

9. november 2021 Kultur

I årets almanak tager vi temperaturen på musiklivet i Sønderjylland i vores tema Musikliv – noget af en udfordring i endnu et corona-år. Vi præsenterer kor og orkestre og mennesker, der brænder for at give andre en musikoplevelse ved at arrangere musik i festivaler, musikforeninger og klubber.

Heldigvis kan det, vi skriver om, komme i gang igen i 2022.

Vi besøger en række kultursteder i Sønderjylland og Sydslesvig blandt andet Skamlingsbankens nye info-center, Tørning Mølle og Mikkelberg –  et center for kunst og cricket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kommer ud i naturen i Tøndermarsken og ikke mindst med Anne Mette på vandretur fra Skagen til grænsen, skriver Sønderjysk Almanaks redaktion.

Almanakken indeholder som sædvanlig en månekalender og en kalender med oplysninger om dagenes navne med mere samt en række praktiske oplysninger.

Sønderjysk Almanak 2022 udkommer 10. november og kan købes hos boghandlere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...