Årets Almanak tager temperaturen på musiklivet

9. november 2021 Kultur

I årets almanak tager vi temperaturen på musiklivet i Sønderjylland i vores tema Musikliv – noget af en udfordring i endnu et corona-år. Vi præsenterer kor og orkestre og mennesker, der brænder for at give andre en musikoplevelse ved at arrangere musik i festivaler, musikforeninger og klubber.

Heldigvis kan det, vi skriver om, komme i gang igen i 2022.

Vi besøger en række kultursteder i Sønderjylland og Sydslesvig blandt andet Skamlingsbankens nye info-center, Tørning Mølle og Mikkelberg –  et center for kunst og cricket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kommer ud i naturen i Tøndermarsken og ikke mindst med Anne Mette på vandretur fra Skagen til grænsen, skriver Sønderjysk Almanaks redaktion.

Almanakken indeholder som sædvanlig en månekalender og en kalender med oplysninger om dagenes navne med mere samt en række praktiske oplysninger.

Sønderjysk Almanak 2022 udkommer 10. november og kan købes hos boghandlere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...