Aase Nyegaard: Analyse skal vise behovet for P-pladser

23. juli 2020 Politik

Ved Rådhuset og ved Reimerskolen kommer der inden længe flere parkeringspladser og om der skal laves endnu flere, kan formanden for Teknik- og Miljøudvalget ikke sige.

“Vi har aftalt, der skal laves en analyse, som skal vise, hvad behovet er”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Analysen skulle have været lavet i foråret.

“Men Coronaen gjorde, at vi fandt frem til, at det ikke ville give mening at lave den på det tidspunkt”, siger Aase Nyegaard og tilføjer:

“Hvis der er behov for endnu flere P-pladser, så vil Fælleslisten rigtigt gerne være med til, at de bliver laver i et offentligt/privat samarbejde, fordi det er en ting vi har gode erfaringer med”, siger hun og nævner som eksempel ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Slesvigsk Parti og Dansk Folkeparti har sagt, at de meget gerne ser, at biler parkeres i P-huse eller -kældre, så de ikke fylder i gadebilledet.

“Og dem kan kommunen jo ikke bare lige bygge, så et samarbejde med private kan være løsningen”, siger Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...