Aase Nyegaard: Analyse skal vise behovet for P-pladser

23. juli 2020 Politik

Ved Rådhuset og ved Reimerskolen kommer der inden længe flere parkeringspladser og om der skal laves endnu flere, kan formanden for Teknik- og Miljøudvalget ikke sige.

“Vi har aftalt, der skal laves en analyse, som skal vise, hvad behovet er”, siger udvalgsformand Aase Nyegaard til SønderborgNYT. Analysen skulle have været lavet i foråret.

“Men Coronaen gjorde, at vi fandt frem til, at det ikke ville give mening at lave den på det tidspunkt”, siger Aase Nyegaard og tilføjer:

“Hvis der er behov for endnu flere P-pladser, så vil Fælleslisten rigtigt gerne være med til, at de bliver laver i et offentligt/privat samarbejde, fordi det er en ting vi har gode erfaringer med”, siger hun og nævner som eksempel ProjectZero.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Slesvigsk Parti og Dansk Folkeparti har sagt, at de meget gerne ser, at biler parkeres i P-huse eller -kældre, så de ikke fylder i gadebilledet.

“Og dem kan kommunen jo ikke bare lige bygge, så et samarbejde med private kan være løsningen”, siger Aase Nyegaard fra Fælleslisten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...