Allan Kaczmarek og Swipbox vinder den nye Kometprisen 2019

5. december 2019 Erhverv

Som noget nyt har vi indført Kometprisen, som også blev udddelt på BC Syd torsdag– og den pris gik til en virksomhed, der med afsæt i FNs Verdensmål og et skalerbart forretningskoncept, demonstrerer exeptionel vækst.

Vinderen er SwipBox og det var en meget begejstret Allan Kaczmarek, der tog imod hæderen.

“Det er allerførste gang SwipBox bliver hædret”, sagde Allan Kacmarek til SønderborgNYT.

E-handlen i Danmark er fortsat inde i en enorm vækst, og der er behov for yderligere kapacitet til at håndtere de mange pakker, som danskerne bestiller på nettet.

“Nærboks fra SwipBox er en borgernær løsning, der hverken kræver strøm eller internetforbindelser – og som derfor er nem at sætte op. Testperioden i de to kommuner er gået utrolig godt, og vi har lært en masse. Vi er derfor nu helt klar til at rulle netværket ud til glæde for alle danskere, som vi håber, vil tage lige så godt imod det, som borgerne i Kolding og Sønderborg har gjort”, siger Allan Kaczmarek, administrerende direktør i SwipBox.

Nærboks er et åbent pakkenetværk og ambitionen er, at alle danskerne skal kunne hente deres pakker i en Nærboks – uanset hvilken pakkeleverandør der leverer pakken. Udover PostNord leverer DHL også pakker i Nærboksene, og flere aktører er på vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opsætningen af de 2000 Nærbokse er bare begyndelsen og målet er at gøre netværket tættere og tættere, indtil op mod 10.000 Nærbokse er på plads rundt om i hele Danmark.

Nærboks stilles op af selskabet Nordic Infrastructure, der ejes af SwipBox og PostNord i fællesskab.

Nærboks er et såkaldt åbent netværk, der gør det muligt for flere distributører at bruge boksene til udlevering af pakker.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk